Filmler
Film indirX
» » » » FilmindirX.Com Vip Üyelik Başvuru Merkezi !
Sitemizden Vip Üyelik Almak için Alttaki Paketlerden Seçiminizi Yapabilirsiniz.
Vip uye ol Vip uye ol Vip uye ol Vip uye ol Vip uye ol


Güvenli Bir Şekilde Turbobit Hesabı Almak için Alttaki Bağlantıya Tıklayabilirsiniz.
Upgrade to Turbo


FilmindirX.Com Vip Üyelik Başvuru Merkezi !

FilmindirX.Com Vip Üyelik Başvuru Merkezi ! Türkçe Dublaj
  • Vizyon Tarihi: 2019
  • Yapımı: 2019, ,
  • Filmin Adı: Vip Üyelik Merkezi
  • Yönetmen: Filmindirx.Com
  • Oyuncular: Filmindirx.Com
  • Senaryo:
  • Eklenme Tarihi: 25 Temmuz 2018
  • Yorumlar : 8
  • Gösterim : 6 648
FilmindirX.Com Vip Üyelik Başvuru Merkezi !

Yukarıdan Seçeceğiniz Vip Üyelik Satın Alma İşleminizden Sonra Lütfen ÖDEME BİLDİRİM FORMU'nuzu Doldurmayı Unutmayın.

ÖDEME BİLDİRİM FORMUNA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN


Türkiye' nin En Güncel Ve İlklerin Adresi Olan FilmindirX.com Vip Üyelik Satış ve Başvuru Sayfasına Öncelikle Hoşgeldiniz.

Uzun Bir Bekleyişten Sonra Sizlere Vip Tek Link ve Son Sürat Download Keyfini Yaşatmanın Mutluluğu İçerisindeyiz. Artık Birçok Dosya Barındırma Sitelerinden Bağımsız Olarak Sizlerde Kaliteli ve Son Hızda Film indirme Keyfinin Tadını FilmindirX.com'da Çıkartacaksınız. Sizlerin Desteğiyle Günden Güne Büyüyen Arşivimizde Vip Üyelerimize Özel Olarak Hazırlanan 4K Ultra HD Filmler - Bluray Filmler, 3D Half-Sbs Dual ve 1080p Full HD Dual İçerikli Sunumlar ile Vip Arşivimizi Sizlerin Beğenisine ve Paylaşımına Sunuyoruz.

Bunun Dışında Vip Üyelik Aldığınızda Ne Gibi Avantajlara Sahip Olacaksınız Bunlardan Biraz Bahsedelim. Kısacası Neden Vip Üyelik Alıcaksınız.


01- Vip Üyelik Adığınızda Vip Üyeliğe Tanımlanan Tüm Filmleri Tek Link Ve Son Hızlarda İndirebileceksiniz.
02- Vip Üyelik Adığınızda Part Part Ugraşmaktan 50 Part İndirdim 1 Tanesi Patlak Çıktı, Rar'dan Çıkartırken Crc Hatası Verdi Vb. Derdiniz Olmayacak.
03- Vip Üyelik Adığınızda Hiç birzaman Silinmeyen Linkler, En Eski Ve Yeni Arşivi Rahatça İndirebileceksiniz.
04- Vip Üyelik Adığınızda Yayınlanan En Güncel Film Paylaşımlarını ilk Önce Siz İndirebileceksiniz.
05- Vip Üyelik Adığınızda Film indirirken Son Sürat Hız Yakalamak İçin IDM Downloader (Internet Download Manager) Kullanabiliceksiniz.
06- Vip Üyelik Adığınızda Sitemizden 7/24 Sınırsız Ve Kotasız Film indirme Yapabileceksiniz.
07- Vip Üyelik Adığınızda Yardim (Helper) Hizmeti Alabiliceksiniz.
08- Vip Üyelik Adığınızda Her Türlü Teknik Sorunlara Yanit Ve Destek Alabileceksiniz.
09- Vip Üyelik Adığınızda Uzak Masaüstü Desteği ve Teamviewer ile Uzaktan Yardım Alabileceksiniz.
10- Vip Üyelik Adığınızda Sizde FilmindirX.com'da 7/24 İşleyen Bir Zincire Katılacaksınız.

NoT: FilmindirX.com Vip Sisteminde Vip'e Özel Olan Tüm Arşivimiz Yüksek Kapasiteli Kendi Yurtdışı Serverlarımızda Bulunmaktadır. Vip Üye Olduktan Sonra Başka Herhangi Bir Yere Üye Olmanıza Gerek Yoktur. (Turbobit & Letitbit & Netload & Uploaded Gibi) Siteleri Unutun !



Yukarıdan Seçeceğiniz Vip Üyelik Satın Alma İşleminizden Sonra Lütfen ÖDEME BİLDİRİM FORMU'nuzu Doldurmayı Unutmayın.


ÖDEME BİLDİRİM FORMUNA GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

SIKÇA SORULAN SORULAR VE VİP ÜYELERİMİZİN UYMASI GEREKEN KURALLAR.


1- Vip Üye Olduğumda Film Ve Dosyaları İndirirken İnternetim Kesilirse Yada Bilgisayarım Kapanırsa Daha Sonra Kaldığım Yerden Devam Edebilecekmiyim ?
Cevap: Film İndirirken İndirme Yöneticinizin Yada Web Tarayıcınızın İzin Verdiği Ölçüde Downloadlarınızı İstediğiniz Zaman Duraklatır, İstediğiniz Zaman Kaldığınız Yerden Devam Edebilirsiniz. FilmindirX.com Vip Serverları Barındırdığı Dosyaları Duraklatıp Devam Ettirme Özelliğine Sahiptir.

2- Vip Üye Olduğumda Aynı Anda Kaç Dosya İndirebileceğim ?
Cevap: İşte Burada FilmindirX.com Vip Üyeliğin Farkını Ortaya Koymaktadır. Vip Serverlarımızdan Aynı Anda Sınırsız Dosya İndirebilirsiniz. Ve Bu Dosyaları Bağlantınızın İzin Verdiği Son Hızlarda Download Yaparsınız.

3- Sınırsız Ve Eşzamanlı İndirmeyi Destekliyorsunuz. Vip Üye Olduğumda FilmindirX.com Olarak Aynı Anda Birçok Dosyayı İndirmeye İzin Veriyorsunuz. Peki Sunucu Kapasiteniz Bunun İçin Yeterlimi ?
Cevap: Sunucularımız 24 Çekirdekli Xeon İşlemci Ve 128 GB Ram Kullanmaktadır. 1 Gbit Hat Kapasitemiz Bulunmaktadır.

4- Vip Üye Olduğumda Bağlantı Yada Hız Sınırı Varmı ?
Cevap: Hayir Yok. Internet Hızı 1 MBiT Olanda 1 GBit Olanda FilmindirX.com Vip Üyelikten Yararlanabilir. Ve Bağlantılarının Desteklediği Son Hızlarda Download Yapabilirler. Çünki Bizim Toplam Hat Kapasitemiz Bunu Desteklemekte ve Gerekirse Bunu Arttırabilmekteyiz.

5- Yüksek Boyuttaki Filmler Ve Dosyalarda Tek Link Olacak Mı ?
Cevap: Vip'e Özel Oluşturulan Tüm Arşivimiz İstisnasız Tek Link Olarak Paylaşıma Verilicektir. Kesinlikle Part Ve Rar Derdiniz Olmayacaktır.

6- Vip Üye Olduğumda Film İsteğinde Bulunabilirmiyim ?
Cevap: FilmindirX.com Vip Üyelik Sisteminde İstek Üzerine Film Yüklenmemektedir. Zaten Amacımız Öncelikli Olarak 4K Ultra HD ve 1080p Full HD Dual İçerikli Arşivi Sizlerin Beğenisine ve Paylaşımına Sunmaktır.

7- Vip Üye Olduğumda Bana Gönderilen Vip Üye Adım Ve Şifremi Değiştirebilirmiyim ?
Cevap: Vip Kullanıcı Adınızı Ve Şifrenizi Güvenlik Nedeniyle Biz Belirliyerek Size Göndermekteyiz. Kullanıcılar İstediği Kullanıcı Adı Ve Şifreyi Kullanamazlar / Belirliyemezler ve Değiştiremezler. Şifrenizi Unuttuğunuzda Ve Kaybettiğinizde VİP ÜYELİK DESTEK FORMU'ndan Talepte Bulunabilirsiniz.

8- Sunucu, Server, Vps Yada Vps Kullanıyorum. Buralara İndirme Yapabilirmiyim ?
Cevap: Hayır Herhangi Bir Server, Sunucu, Vps Yada Vds Üzerine FilmindirX.com Vip Üyelerine Özel Dosyaları İndiremezsiniz. Böyle Bir Durum Söz konusu Olup Tespit Edildiğinde FilmindirX.com Vip Üyeliğiniz Ve FilmindirX.com Free Üyeliğiniz Sorgusuz Ve Sualsiz Olarak Banlanıp İptal Edilmektedir.

9- Başka Bir Sitede Yönetici, Moderatör Ve Görevliyim FilmindirX.com Vip Sistemine Kayıt Olabilirmiyim ?
Cevap: Hayır FilmindirX.com Vip Üyelik Sistemine Herhangi Bir Sitede Yönetici, Moderatör Ve Görevli Olan Kimse Kayıt Olamaz Ve Üyelik Alamaz. Böyle Bir Durum Söz konusu Olup Tespit Edildiğinde FilmindirX.com Vip Üyeliğiniz Ve FilmindirX.com Free Üyeliğiniz Sorgusuz Ve Sualsiz Olarak Banlanıp İptal Edilmektedir.

10- Vip Üye Olduğumda Hem Evimde Hemde İşyerimde İki Bilgisayarım Var, İki Yerden De Dosya İndirmek İstiyorum. Bu Mümkün Mü ?
Cevap: Hayır. FilmindirX.com Vip Üyeliğinizi Sadece Bir Bilgisayar Üzerinde Kullanabilirsiniz. Aynı Anda 2 Bilgisayardan Olmamak Kaydı İle Size Verilen Kullanıcı Adı Ve Şifrenizle Bir Gün Ev Bilgisayarınızdan Bir Gün İşyerinizdeki Bilgisayarınızdan Farklı Gün Ve Zamanlarda Download Yapabilirsiniz. Aynı Anda İki Bilgisayar Üzerinden Download Yapıldığı Tespit Edildiği An Ve Taktirde FilmindirX.com Vip Üyeliğiniz Ve FilmindirX.com Free Üyeliğiniz Sorgusuz Ve Sualsiz Olarak Banlanıp İptal Edilmektedir.

11- Hangi Durumlarda FilmindirX.com Vip Üyeliğim Tehlikeye Girer ?
Cevap: FilmindirX.com Vip Üyeliğinizi Başkalarıyla Paylaştığınızda, Bir Kullanıcı Adıyla Aynı Anda İki Farklı Ip'den Yani İki Farklı Bilgisayardan Download Yaptığınız Tespit Edildiğinde, Başka Bir Sitede Yönetici, Moderatör Ve Görevli Olduğunuz Tespit Edildiği Taktirde, Sunucu, Server, Vps Yada Vps Kullandığınız Tespit Edildiği Taktirde, İndirdiğiniz Dosyaların Bir kısmını Yada Tamamını Dolaylı Yoldan Dahi Olsa Paylaştığınız Taktirde, FilmindirX.com Vip Üyeliğiniz Tehlikeye Girer.

12- Vip Üyelik Ücretini Yatırdım Ve ÖDEME BİLDİRİM FORMU'nu Doldurdum, Vip Üye Kullanıcı Adım Ve Şifrem Ne Kadar Zaman Sonra Bana Bildirilecektir ?
Cevap: FilmindirX.com Vip Üyelik Kullanıcı Adınız Ve Şifreniz ÖDEME BİLDİRİM FORMU'nuzu Doldurduktan Ve Ödeme Teyid İşleminizden Sonra En Geç 24 Saat İçerisinde Tüm Vip Bilgileriniz Size ÖDEME BİLDİRİM FORMU'nda Belirttiğiniz E-Mail Adresinize Mail Olarak Gönderilecektir.

13- Vip Üyelik İle İlgili Sıkıntı Yaşıyorum Okuduklarımdan Hiçbir Şey Anlamadım Yada Biryerde Takıldım, Üyelik Aldım Yada Almak İstiyorum Sormak İstediğim Soru Yada Sorularım Var Size Nasıl Ulaşabilirim ?
Cevap: FilmindirX.com Vip Üyelik İle Olan Tüm Soru Ve Görüşlerinizi [email protected] Adresinden Yada VİP ÜYELİK DESTEK FORMU'ndan Bizlere Ulaşabilirsiniz.



Güvenli Bir Şekilde Turbobit Hesabı Almak için Alttaki Bağlantıya Tıklayabilirsiniz.
Upgrade to Turbo


Sitemizden Vip Üyelik Almak için Alttaki Paketlerden Seçiminizi Yapabilirsiniz.
Vip uye ol Vip uye ol Vip uye ol Vip uye ol Vip uye ol
Filmin Fragmanı
[related-news] [/related-news]

yorum yaz

Aşağıda görünen onay kutusunu işaretleyiniz:*

yavuzbb
  • 0
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. 1 haftalık yeni üyeyim, 50 mb/sn internet hızı olan yerde 600 kb/sn hızla film indiriyorum. Başka sitelerde min. 6 mb/sn ile film indiriyorum her zaman. Şimdi de indirme hatası veriyor. Sevgili Yönetici, senden çözüm ve izah bekliyorum.
koray08paris
  • 0
ilk kez geliyorum bu siteye acar acmaz kaliteyi güveni gosterdi ilk 10 dakikada da düşünmeden vip aldım kaliteniizin devamı ve hep birlikte geliştirme dileklerimle teşekkürler.
firar35
  • 0
Hızlı ve güvenilir hizmet teşekkürler. Güzel bir vip film indirme sitesi. Tavsiye ederim.
Ziyaretçi Ceranimoo
  • 0
Hızlı ve güvenilir hizmet teşekkürler
tansu
  • 0
hızlı hizmet teşekkürlet
Ömer aslan
  • -1
1 kaç saat içersinde üyeliğim onaylandı.hızlı hizmet veriyorlar.teşekkür ederim.
sampiyonxp
  • -1
Pazar gecesi vip üyeliği satın almama rağmen hemen aktifleştirdiler yetmezmiş gibi aradığım filmi bulamadığımı söylediğimde anında eklediler. Kesinlikle güvenebilirsiniz. Tekrar ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim.
Orhun Ozkir
  • -1
Herkeze avrupadan selamlar,

Yaklasik bir senedir Filmindirx vip kullanicisyim, ilk gunku deneyimle su anda deneyim bire bir muhtesem.

Eger evinizde is yerinizde hayatinizda film belgesel izlemeyi seviyorsaniz,

Bu sunucu tam size gore emin olabilirsiniz, memnun kalicaksiniz !

orhun ozkir

Haftanın Filmi

Türkçe Dublaj Filmler

Haftanın Filmi